Jednoduchý recept

Hovězí maso s rajčaty

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36129

Ingredience

250 g Ananas
1 kávová lžička Cukr palmový
500 g Hovězí svíčková
1 kávová lžička Kari pasta červená
400 ml Mléko kokosové
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka rybí
3 polévková lžíce Omáčka ústřicová
200 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 879kJ
4% Sacharidy 13 g
35% Tuky 27 g
24% Sodík 482 mg
56% Bílkoviny 31 g

Hovězí maso s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso opláchneme vlažnou vodou, necháme okapat a na kousky nakrájíme. Kousky masa dáme na čtvrt hodiny marinovat do ústřicové omáčky.

2

Připravíme ananas, který oloupeme a pokrájíme na menší kostky.

3

Na rozehřátém oleji zkaramelizujeme palmový cukr, do něhož přidáme pastu kari. Tyto dvě ingredience smícháme a smažíme, dokud se nespojí. Nakonec přilijeme kokosové mléko a ještě chvilku povaříme.

4

Do této směsi vložíme pokrájený ananas, kousky masa a dochutíme rybí omáčkou. Vše společně v pánvi ještě pár minut prohřejeme.

Poznámka

Můžeme ozdobit lístky thajské bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept