Jednoduchý recept

Hovězí na medu s fazolkami

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36135

Ingredience

200 g Fazole mungo
500 g Hovězí libové
400 g Květák
5 ks List pepřovník
1 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka Hoisin
2 polévková lžíce Omáčka rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 184kJ
4% Sacharidy 13 g
17% Tuky 12 g
27% Sodík 547 mg
55% Bílkoviny 31 g

Hovězí na medu s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso omyjeme a osušíme nebo jen necháme okapat. Potom jr pokrájíme na libovolné kousky a na 35 minut dáme marinovat do omáčky hoisin s medem.

2

Než se maso proleží v marinádě, připravíme květák s fazolkami. Květák rozebereme a opláchneme pod tekoucí vodou, fazolky rozkrájíme na kousky.

3

Následně rozpálíme olej, na kterém zprudka opečeme květák a dáme jej stranou pánve. Potom stejně tak osmažíme fazolky a vše vyndáme z pánve ven.

4

Nakonec osmažíme marinované maso, do kterého nakonec přidáme zelený pepř a zeleninu. Vše promícháme a prohřejeme. Směs dochutíme rybí omáčkou a nakrájenými lístky pepřovníku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept