Video recept

Čerstvé mangové čatní

  • Indie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Čerstvé mangové čatní 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 36146
Kategorie: Oblohy

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 kávová lžička Cukr třtinový
1 kávová lžička Koriandr mletý
2 ks Mango
1 polévková lžíce Máta
2 kávová lžička Ocet vinný
4 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 86 kcal
Kilojoule 361kJ
5% Sacharidy 17 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 81 mg
1% Bílkoviny 1 g
  • Čerstvé mangové čatní
  • Čerstvé mangové čatní
  • 1
  • Čerstvé mangové čatní
  • 2
  • Vložit obrázek

Čerstvé mangové čatní postup přípravy receptu:

1

Manga oloupeme, zbavíme pecek a nakrájíme na kostičky. Vsypeme do mísy a přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou chilli papričku, cukr, vinný ocet a olivový olej. Vše promícháme, osolíme, opepříme a okořeníme mletým koriandrem.

2

Mísu zabalíme do fólie a uložíme do chladničky. Čatní může zrát až 3 dny.

3

Těsně před podáváním čatní dochutíme nasekanou mátou.

4

Podáváme k pečeným masům nebo k sýrům.

Komentáře a hodnocení

 
Martin Zinek
Čerstvé mangové čatní
grin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept