Jednoduchý recept

Treska smažená na zázvoru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 36161

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr moučkový
1 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
3 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Pórek
2 polévková lžíce Sherry brandy
4 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
1 kávová lžička Zázvor mletý
675 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 281kJ
8% Sacharidy 28 g
8% Tuky 6 g
7% Sodík 138 mg
57% Bílkoviny 32 g

Treska smažená na zázvoru postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme mletý zázvor a solamyl. Přidáme pokrájené rybí maso na kostky a promícháme ve směsi, aby se obalily.

2

Rozehřejeme v předehřátém woku olej, přidáme zázvor, pokrájený pórek a smažíme 1 minutu. Přidáme obalené rybí kostky a smažíme 5 minut za častého míchání. Přidáme sójovou omáčku, vinný ocet, sherry, cukr, citronovou šťávu a vaříme 4 minuty.

3

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept