Jednoduchý recept

Rybí placičky pikantní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 175 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 36164

Ingredience

1 ks Bobkový list
450 g Brambory
2 polévková lžíce Jogurt bílý
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
4 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Pepř černý mletý
225 g Pstruh
75 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
225 g Treska aljašská
4,3 dl Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 182kJ
7% Sacharidy 25 g
10% Tuky 7 g
37% Sodík 742 mg
51% Bílkoviny 29 g

Rybí placičky pikantní postup přípravy receptu:

1

Oloupané a na kostky pokrájené brambory dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a vaříme 10 minut, poté scedíme a rozmačkáme.

2

Do kastrolku dáme plátky ryb s rybím vývarem a bobkovým listem. Přivedeme k varu a povaříme 8 minut. Plátky ryb poté vyndáme, dáme do mísy a rozebereme maso na vrstvičky. Kůži vyhodíme. Promícháme rybí maso s rozmačkanými brambory, jogurtem, solí, pepřem a pažitkou. Necháme vychladnout, přikryjeme a v lednici necháme 60 minut.

3

Na talíř nasypeme strouhanku. Rybí směs rozdělíme na 8 dílů a z každého vytvarujeme placku, obalíme z obou stran ve strouhance.

4

Pánev potřeme olejem a osmahneme na něm placičky 6 minut po každé straně.

5

Ihned podáváme.

Poznámka

Pstruh a treska plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept