Jednoduchý recept

Treska na bazalce v kokosovém mléce

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 36165

Ingredience

20 ks Bazalka
1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Kari pasta
3 dl Kokosové mléko
25 g Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka rybí
1 špetka Pepř černý mletý
175 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
450 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 328kJ
4% Sacharidy 13 g
25% Tuky 19 g
14% Sodík 272 mg
43% Bílkoviny 24 g

Treska na bazalce v kokosovém mléce postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej v předehřátém woku. Rybí plátky pokrájíme na kostky a odstraníme všechny kostičky. Vysypeme do misky osolenou a opepřenou mouku a kostky rybího masa v ní obalíme.

2

Do woku dáme obalené ryby a smažíme 4 minuty.

3

Smícháme v misce kari pastu, rozetřený česnek, kokosové mléko a rybí omáčku. Směs nalijeme na rybí kostky a přivedeme k varu. Přidáme přepůlená rajčátka a necháme podusit 5 minut.

4

Nasekáme bazalku, přidáme do woku a mícháme.

5

Okamžitě podáváme.

Poznámka

Bazalka listy - nasekáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept