Recept

Rychlá ředkvičková polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3617

Ingredience

1 ks Bujón slepičí
1,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 l Voda pitná
10 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 528kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 11 g
32% Sodík 635 mg
3% Bílkoviny 2 g

Rychlá ředkvičková polévka postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky očistíme a zbavíme listů, omyjeme a nakrájíme na kousky.

2

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme ředkvičky a osmahneme. Přidáme hladkou mouku, zamícháme a zalijeme litrem studené vody. Přidáme slepičí bujon a za občasného míchání vaříme 10 minut.

3

Nakonec nalijeme smetanu na vaření, necháme přejít varem a můžeme podávat.

4

Ozdobíme petrželovou naťí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept