Jednoduchý recept

Vepřový ovarový bůček

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 362
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
1 g Pepř černý celý
40 g Sůl
1450 g Vepřový bok
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 755 kcal
Kilojoule 3 160kJ
0% Sacharidy 1 g
103% Tuky 77 g
81% Sodík 2 g
24% Bílkoviny 14 g

Vepřový ovarový bůček postup přípravy receptu:

1

Vepřový bůček opláchneme a vložíme do vařící vody. Osolíme jej, přidáme pepř a rozkrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

2

Nakonec bůček vyjmeme a vykostíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept