Recept

Hovězí maso na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 36216

Ingredience

50 g Celer bulvový
1 ks Cibule
1000 g Hovězí roštěnka níz. peč.
50 g Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
5 g Paprika mletá sladká
6 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
50 g Protlak rajčatový
10 g Sůl
400 ml Voda pitná
500 g Zelí hlávkové bílé
100 g Sádlo vepřové škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 855kJ
4% Sacharidy 14 g
81% Tuky 61 g
29% Sodík 576 mg
50% Bílkoviny 28 g

Hovězí maso na zelenině postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, obalíme v části mouky a osmažíme ze všech stran na rozpáleném sádle.

2

Celer, cibuli, mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na plátky, zelí omyjeme a nakrouháme. Veškerou zeleninu promícháme s masem i vypečeným tukem a přendáme do kastrolu. Podlijeme vodou a zakryté dusíme asi hodinu. Když je maso měkké, přidáme mletou papriku, zbylou mouku, sůl a rajčatový protlak a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept