Recept

Mleté hovězí s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36235
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Bambusové výhonky
300 g Fazolové lusky zelené
200 g Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Kari pasta
5 ks Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
250 g Nudle rýžové
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 688kJ
17% Sacharidy 61 g
14% Tuky 10 g
11% Sodík 228 mg
29% Bílkoviny 16 g

Mleté hovězí s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky postup přípravy receptu:

1

Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu, poté je scedíme a přikryjeme utěrkou.

2

Fazolové lusky, bambusové výhonky a koriandr opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme podélně fazolky, lístky koriandru nakrájíme na drobné kousky. Na kousky pokrájíme i bambusové výhonky.

3

Na rozpáleném oleji osmahneme mleté hovězí maso. Přidáme fazolky, nadrcený pepř a kari pastu. Vše spolu smažíme doměkka.

4

Nakonec přidáme uvařené rýžové nudle, bambusové výhonky a koriandr. Směs zlehka promícháme a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept