Jednoduchý recept

Platýz na žampionech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 36262

Ingredience

2 polévková lžíce Limetková šťáva
90 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
4 plátek Platýz - filety
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl celerová
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 830kJ
2% Sacharidy 6 g
25% Tuky 19 g
3% Sodík 53 mg
6% Bílkoviny 3 g

Platýz na žampionech postup přípravy receptu:

1

Pergamenový papír dáme na mřížku grilu a na něj položíme plátky ryb. Postříkáme je limetkovou šťávou a posypeme celerovou solí a pepřem. Plátky zapékáme na rozpáleném grilu 8 minut, bez obracení.

2

V pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm houby cca 5 minut.

3

V pánvičce prohřejeme pokrájená rajčata. Houby i se šťávou z pánve a rajčata z pánvičky rozdělíme na talíře s jednotlivými porcemi platýza.

4

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept