Jednoduchý recept

Treska indická s rajčaty

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 36263

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Garam masala
1 kávová lžička Kmín římský
1,5 dl Kokosové mléko
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Kurkuma
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
4 plátek Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 682kJ
3% Sacharidy 12 g
17% Tuky 12 g
10% Sodík 203 mg
5% Bílkoviny 3 g

Treska indická s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme v pánvi olej, přidáme sůl, pepř, rybí plátky a osmahneme po obou stranách do hněda. Vyndáme je z pánve a dáme stranou. Přidáme pokrájenou cibuli, rozetřený česnek, pokrájenou červenou papriku, kmín, kurkumu, koriandr, garam masalu a smažíme 2 minuty. Přidáme pokrájená rajčata, přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Přidáme do pánve rybí plátky a podusíme je 8 minut.

2

Vyndáme je z pánve, dáme na servírovací mísu a udržujeme teplé. Do pánve přidáme kokosové mléko a prohřejeme.

3

Omáčkou přelijeme rybí plátky a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept