Jednoduchý recept

Parmice červená v kokosovém bochníku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 36265
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Chilli omáčka
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
0,3 kávová lžička Hořčice Dijonská
1,3 dl Kečup
6 dl Kokosové mléko
2 ks Paprika zelená
225 g Parmice
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
150 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 515 kcal
Kilojoule 2 156kJ
12% Sacharidy 42 g
42% Tuky 31 g
39% Sodík 771 mg
31% Bílkoviny 17 g

Parmice červená v kokosovém bochníku postup přípravy receptu:

1

Červenou parmici bez kůže nasekáme na nudličky a smícháme s nasekanými rajčaty, paprikami, chilli papričkou a cibulí. Vmícháme do směsi tekutinu z kokosu, strouhanku, pepř a sůl.

2

Pekáček vymažeme a dáme do něj směs s rybím masem. Zapékáme v předehřáté troubě 75 minut při teplotě 200 stupňů.

3

Vymícháme do hladka rajčatový kečup, ostrou paprikovou omáčku a hořčici. Vznikne ostrá papriková omáčka.

4

Upečený bochník nakrájíme na plátky a podáváme teplý či studený s ostrou paprikovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept