Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 3627
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

500 g Fazolky mražené
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Mléko polotučné
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 877kJ
3% Sacharidy 10 g
19% Tuky 14 g
7% Sodík 144 mg
18% Bílkoviny 10 g

Fazolové lusky s vejci postup přípravy receptu:

1

Fazolky vložíme na rozehřáté máslo a osolíme. Pod pokličkou je dusíme doměkka a během dušení jen nepatrně podléváme, aby se ke konci vydusila šťáva.

2

Potom přilijeme osolená vejce rozkvedlaná s mlékem a bez míchání necháme ztuhnout.

3

Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept