Jednoduchý recept

Ovoce v čokoládě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36270

Ingredience

100 g Čokoláda hořká
12 ks Jahody zahradní
12 ks Physalis (mochyně)

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 858kJ
6% Sacharidy 22 g
12% Tuky 9 g
0% Sodík 6 mg
4% Bílkoviny 2 g

Ovoce v čokoládě postup přípravy receptu:

1

Čokoládu nalámeme na kousky a v horké vodní lázni za stálého míchání rozpustíme.

2

Tenké lístky okolo plodu mochyně odtáhneme, jahody omyjeme a stopku na nich necháme.

3

Ovoce podržíme za stopky a namáčíme v rozpuštěné čokoládě. Urovnáme je na tác vyložený pečicím papírem a necháme vychladnout, aby čokoláda úplně ztuhla.

4

Ovoce upravíme na talířky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept