Jednoduchý recept

Polévka ze sušeného ovoce s fazolemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 36271

Ingredience

50 g Cukr moučkový
200 g Fazole vařené
100 g Hrušky sušené
5 g Hřebíček
100 g Křížaly (sušená jablka)
50 g Mouka pšeničná hladká
10 g Skořice mletá
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1000 ml Voda pitná
100 g Švestky sušené vypeckované

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 751kJ
24% Sacharidy 85 g
9% Tuky 7 g
2% Sodík 40 mg
17% Bílkoviny 9 g

Polévka ze sušeného ovoce s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Sušené ovoce vložíme do hrnce, přisypeme skořici, hřebíček a zalijeme horkou vodou. Přivedeme k varu, ve smetaně rozmícháme mouku a pomalu přilijeme do polévky, dobře rozmícháme, aby se netvořily hrudky, a povaříme asi 20 minut. Nyní do polévky vložíme vařené fazole nebo fazole z konzervy.

2

Promícháme, krátce povaříme, dochutíme cukrem a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept