Recept

Fazolky dušené s kyselou smetanou a koprem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3629

Ingredience

1 ks Citrony
750 g Fazolové lusky zelené
10 g Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 934kJ
5% Sacharidy 18 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 122 mg
9% Bílkoviny 5 g

Fazolky dušené s kyselou smetanou a koprem postup přípravy receptu:

1

Fazolky omyjeme, zbavíme vláken, šikmo je překrájíme a vložíme na rozehřáté máslo. Osolíme, zalijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka téměř do vysmahnutí šťávy.

2

Potom přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a krátce podusíme.

3

Nakonec přidáme omytý a jemně nasekaný kopr a citronovou šťávu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept