Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36296

Ingredience

1 ks Chilli paprička
150 g Cibule červená
200 g Cizrna konzervovaná
400 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
200 g Paprika červená
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
250 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 996kJ
6% Sacharidy 23 g
7% Tuky 5 g
10% Sodík 207 mg
46% Bílkoviny 26 g

Hovězí s cizrnou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky. V hrnci na rozehřátém oleji opečeme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a česnek dozlatova. Přidáme maso a opečeme je po všech stranách. Vmícháme rajčatový protlak, mletou papriku a koriandr. Promícháme, zalijeme trochou vody, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka.

2

Očištěné papriky nakrájíme na proužky, chilli papričky nasekáme. Přidáme k měkkému masu, vmícháme okapanou cizrnu a ještě chvíli podusíme do měkka. Nakonec okořeníme majoránkou.

3

Vhodnou přílohou je tmavé pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept