Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3631
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Citrony
0,5 ks Kuře
200 g Majonéza
2 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
100 g Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 722 kcal
Kilojoule 3 022kJ
1% Sacharidy 5 g
85% Tuky 64 g
16% Sodík 316 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kuřecí majonéza postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso uvaříme nebo podusíme. Uvařené maso zbavíme kostí a kůže. Zbylé maso nakrájíme nadrobno přes vlákno a smícháme s francouzskou majonézou (2 dílky majonézy smíchané s 1 dílem neslažené šlehačky) a dáme vychladit.

2

Listy z hlávkového salátu propláchneme a necháme odkapat. Poté je rozložíme na mísu.

3

Dobře vychlazenou majonézu vyskládáme na salátové listy a ozdobíme dílky citrónu a rajčete.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept