Jednoduchý recept

Losos s omáčkou kaparovou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36324

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
4 plátek Losos - filety
2 polévková lžíce Mléko nízkotučné
1 kávová lžička Ocet vinný
1 polévková lžíce Pažitka
6 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1 kávová lžička Sůl
1,5 dl Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 814kJ
12% Sacharidy 43 g
5% Tuky 4 g
17% Sodík 341 mg
15% Bílkoviny 9 g

Losos s omáčkou kaparovou postup přípravy receptu:

1

Do zapékací mísy dáme lososa bez kůže. Přidáme kuličky pepře, vývar, ocet a bobkový list. Přikryjeme mísu fólií a v předehřáté troubě pečeme 20 minut. Rybí plátky dáme na ohřátý talíř, přikryjeme a udržujeme v teple.

2

Do pánve procedíme tekutinu ze zapékací mísy, vmícháme nasekaný kopr, smetanu, pažitku, kapary, sůl, pepř a pažitku. Smícháme mléko se Solamylem a přidáme do pánve. Vaříme, dokud směs nezhoustne. Povaříme minutu.

3

Lososí plátky přelijeme omáčkou a okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept