Jednoduchý recept

Pstruh v nálevu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 36326

Ingredience

2 ks Bobkový list
500 g Brambory
1 ks Cibule
3 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Francouzská zálivka
4 ks Hřebíček
1 špetka Kopr čerstvý
4 polévková lžíce Majonéza
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1,5 dl Ocet vinný červený
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
1 kg Pstruh
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 587 kcal
Kilojoule 2 455kJ
6% Sacharidy 22 g
39% Tuky 29 g
16% Sodík 316 mg
99% Bílkoviny 56 g

Pstruh v nálevu postup přípravy receptu:

1

Plátky ze pstruha upravíme tak, že odřízneme ploutvičky, odstraníme kůži a oddělíme kůži od masa.

2

Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní plátky, pokládáme je vedle sebe v jedné vrstvě. Pokryjeme je nakrájenou cibulí, petrželkou, koprem, bobkovými listy.

3

Do woku dáme hřebíčky, sůl, ocet a pepř a uvedeme do varu. Pánev odstavíme a zalijeme plátky touto směsí. Mísu přikryjeme fólií a v předehřáté troubě pečeme 15 minut při teplotě 160 stupňů. Poté necháme vychladnout.

4

V osolené vodě uvaříme brambory, poté je scedíme a ještě teplé nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Promícháme s francouzskou zálivkou a majonézou. Bramborový salát necháme vychladnout a posypeme nasekanými jarními cibulkami.

5

Každou porci ryby polijeme vypečenou šťávou a podáváme s bramborovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept