Kaviár se smetanou a uzeným lososem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kaviár se smetanou a uzeným lososem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | repa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 3633 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Citrony |
130 ml | Kaviár |
3 polévková lžíce | Kopr čerstvý |
4 plátek | Losos uzený |
125 ml | Zakysaná smetana |
250 g | Žervé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 208,0mg |
Draslík | 176,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 845,0mg |
Vitamín B6 | 1,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,4mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Kaviár, Kopr čerstvý, Losos uzený, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Žervé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kaviár se smetanou a uzeným lososem postup přípravy receptu:
1 | Nejdříve promícháme krémový sýr, kaviár, zakysanou smetanu a nasekaný kopr. Trochu kaviáru a kopru si odložíme stranou. |
2 | Rozdělíme do skleniček, zakápneme šťávou vylisovanou z citronu. Dozdobíme zbytkem kopru a kaviáru. |
3 | Podáváme s žitným chlebem a plátky uzeného lososa. |