Jednoduchý recept

Ryba uzená na jehlách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 250 minut
Doba přípravy: 240 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36335

Ingredience

8 ks Bobkový list
2 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 ks Citrony
1 kávová lžička Kopr sušený
8 ks Krevety tygří - loupané
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
350 g Treska aljašská
350 g Treska uzená

Nutriční hodnoty jedné porce

82% Kalorie 1,610 kcal
Kilojoule 6 738kJ
18% Sacharidy 64 g
63% Tuky 47 g
107% Sodík 2 g
874% Bílkoviny 492 g

Ryba uzená na jehlách postup přípravy receptu:

1

Uzené tresčí plátky a tresčí plátky zbavíme kůže a nakrájíme maso na větší kousky. Oloupeme krevety. V nekovové míse smícháme citronovou šťávu, citronovou kůru, olej, kopr, sůl a pepř. Rybí maso dáme do marinády a zamícháme, aby se pokrylo. Necháme marinovat 4 hodiny.

2

Ryby napichujeme na 4 jehly tak, že střídáme oba druhy tresky s krevetkami a bobkovými listy.

3

Fólii dáme na mřížku grilu, potřeme ji olejem a položíme na ni grilovací jehly. Grilujeme celkem 10 minut, podléváme zbývající marinádou a jednou otočíme.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept