Zdravý recept

Rybí citrusové kebaby

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 158 minut
Doba přípravy: 150 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 36336

Ingredience

6 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
1 kávová lžička Citronová kůra
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Grapefruity
450 g Losos - filety
2 kávová lžička Med včelí
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Pomeranče
1 kávová lžička Sůl
450 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 493kJ
9% Sacharidy 34 g
7% Tuky 5 g
18% Sodík 350 mg
80% Bílkoviny 45 g

Rybí citrusové kebaby postup přípravy receptu:

1

Lososa a tresku zbavíme kůže, omyjeme maso a necháme osušit. Každý plátek nakrájíme na 16 dílů.

2

Oloupeme grapefruit a pomeranče. Ovoce rozdělíme na dílky a oloupeme je.

3

Na 8 jehel napichujeme kousky grapefruitu, kousky ryby, pomeranče a bobkové listy. Jehly dáme do mísy. Smícháme v misce citronovu šťávu a kůru, česnek a med. Touto směsí přelijeme připravené jehly a osolíme a opepříme. Zakryjeme mísu a dáme do lednici na 2 hodiny. Občas otočíme.

4

Gril předehřejeme a vyndáme jehly z marinády a dáme je na rošt. Grilujeme 8 minut.

5

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept