Jednoduchý recept

Steaky aromatické z tuňáka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 36338

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 kávová lžička Kmín mletý
1 kávová lžička Koriandr mletý
0,5 kávová lžička Limetková kůra
1 polévková lžíce Limetková šťáva
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
600 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 968kJ
0% Sacharidy 2 g
11% Tuky 8 g
3% Sodík 62 mg
63% Bílkoviny 35 g

Steaky aromatické z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Z nakrájených steaků odstraníme kůži, propláchneme a otřeme dosucha. Smícháme v misce rozetřený česnek, limetkovou kůru, kmín, olivový olej, koriandr, pepř a vytvoříme hladkou pastu. Steaky potřeme z obou stran touto pastou.

2

Teflonovu pánev rozpálíme a steaky na ni přitlačíme, aby se maso rychle zavřelo. Smažíme 4 minuty. Otočíme a smažíme další 4 minuty. Dáme okapat a přendáme na servírovací mísu.

3

Steaky pokropíme nasekaným koriandrem a limetkovou šťávou. Podáváme ihned.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept