Jednoduchý recept

Pstruh s omáčkou z černých fazolí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36346
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
300 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 kávová lžička Zázvor mletý
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 251kJ
2% Sacharidy 6 g
21% Tuky 15 g
42% Sodík 845 mg
58% Bílkoviny 32 g

Pstruh s omáčkou z černých fazolí postup přípravy receptu:

1

Do pstruha uděláme zářezy, vetřeme do něj sůl a sezamový olej zevnitř i zveční. Pokrájené jarní cibulky dáme na ohnivzdorný talíř a položíme na něj rybu. Smícháme víno, sójovou omáčku se zázvorem a touto směsí rybu polijeme. Rybu i s talířem dáme do pařáku na vroucí vodu, zakryjeme pokličkou a vaříme v páře 15 minut.

2

Ve woku rozpálíme olej a smícháme s ním omáčku z černých fazolí. Rybu vyndáme z pařáku a dáme na servírovací tác, přelijeme ji teplou omáčkou z černých fazolí a zasypeme nasekanou jarní cibulkou.

3

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept