Jednoduchý recept

Matjes v majonézové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3635

Ingredience

1 ks Citrony
150 g Majonéza
2 ks Matjesy - filet
2 ks Okurky nakládané
0,1 l Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 724kJ
2% Sacharidy 7 g
53% Tuky 40 g
89% Sodík 2 g
16% Bílkoviny 9 g

Matjes v majonézové omáčce postup přípravy receptu:

1

Okurky oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle a vymačkáme.

2

Ušleháme smetanu a poté jemně smícháme s dvojnásobným množstvím majonézy.

3

Vymačkané okurky přidáme do majonézy a zamícháme.

4

Na závěr vykostíme matjesy, nakrájíme z nich slabé proužky a smícháme s majonézou.

5

Předkrm dáme do skleněné či porcelánové misky, obložíme citrónem nakrájeným na půlměsíčky a dáme vychladit.

6

Předkrm se podává velmi dobře vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept