Recept

Pečené telecí nudličky s lilkem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36368

Ingredience

1 kávová lžička Kari pasta červená
2 ks Lilek
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 polévková lžíce Sezam - semena
1 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
500 g Telecí plec
5 ks Thajská bazalka
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 404kJ
6% Sacharidy 21 g
23% Tuky 17 g
52% Sodík 1 g
53% Bílkoviny 30 g

Pečené telecí nudličky s lilkem postup přípravy receptu:

1

Maso si připravíme tak, že ho vypereme, osušíme v utěrce a nakrájíme na menší nudličky nebo kousky. Maso vložíme do marinády z ústřicové a rybí omáčky.

2

Potom si připravíme lilky, které rozkrájíme na kolečka. Kolečka lilku posolíme a necháme v misce chvíli vypotit. Lilek tak ztratí svou nahořklou chuť. Potom lilky osušíme a můžeme je krájet na menší kousky nebo nechat kroužky.

3

Na jedné polovině rozpáleného oleje několik minut smažíme maso. Potom ho vyndáme z pánve ven.

4

Na druhé polovině oleje rychle osmahneme lilky, které ochutíme kari pastou, sezamem a zalijeme vývarem. Škrobovou moučku Solamyl rozmícháme s malým množstvím vody a tím celou směs zahustíme.

5

Nakonec do této směsi vložíme zpět maso a přidáme bazalku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept