Recept

Pikantní řízky ze svíčkové

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36376
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
250 ml Hovězí vývar základní
80 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 600kJ
0% Sacharidy 1 g
27% Tuky 20 g
17% Sodík 346 mg
62% Bílkoviny 35 g

Pikantní řízky ze svíčkové postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, mírně naklepeme, poprášíme mletou paprikou a opepříme.

2

V pánvi na rozpáleném oleji (nebo sádle) maso zprudka opečeme po obou stranách. Potom řízky osolíme, podlijeme vývarem a chvíli dusíme pod pokličkou doměkka.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept