Recept

Hovězí plátky v houbové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 36394

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Houby čerstvé
1000 g Hovězí maso zadní
50 g Mouka pšeničná hladká
30 g Máslo čerstvé
1 dl Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
2 dl Smetana 12% (konzumní)
9 g Sůl
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 485kJ
4% Sacharidy 15 g
52% Tuky 39 g
41% Sodík 813 mg
87% Bílkoviny 49 g

Hovězí plátky v houbové omáčce postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v polovině připravené mouky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.

2

Na másle osmažíme cibulku nadrobno, přidáme nakrájené houby, plátky masa i s výpekem, podlijeme vodou a necháme zakryté dusit asi 40 minut, podle potřeby podléváme vodou. Když je maso měkké zalijeme vše smetanou s rozmíchanou moukou, dosolíme a necháme povařit do zhoustnutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept