Jednoduchý recept

Růžičková kapusta s máslem a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36407

Ingredience

600 g Kapusta růžičková
60 g Máslo čerstvé
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 945kJ
3% Sacharidy 10 g
21% Tuky 16 g
10% Sodík 204 mg
18% Bílkoviny 10 g

Růžičková kapusta s máslem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme okapat.

2

Kapustičky upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem a přelijeme rozehřátým máslem.

3

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept