Recept

Fazolový guláš s uzeným bůčkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36418
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
400 g Fazole
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
250 g Vepřový bok uzený
1 l Voda pitná
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 309kJ
19% Sacharidy 67 g
24% Tuky 18 g
54% Sodík 1 g
53% Bílkoviny 30 g

Fazolový guláš s uzeným bůčkem postup přípravy receptu:

1

Fazole den předem namočíme do vody, druhý den vodu dolijeme a k fazolím přidáme na kostky nakrájené maso. Vše zvolna vaříme doměkka.

2

Na sádle necháme zpěnit oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme hladkou mouku a připravíme světlou jíšku. Vmícháme ji k fazolím a masu. Přidáme mletou papriku, prolisovaný česnek, rajčatový protlak a podle chuti sůl. Pokrm ještě chvíli povaříme a nakonec vmícháme smetanu.

3

Guláš můžeme podávat s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept