Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36419
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Hrušky
2 polévková lžíce Marmeláda meruňková
20 g Máslo čerstvé
100 g Sýr Niva (Rokfór)
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 880kJ
6% Sacharidy 21 g
6% Tuky 4 g
17% Sodík 349 mg
11% Bílkoviny 6 g

Hrušky s Nivou postup přípravy receptu:

1

Hrušky oloupeme, podélně rozkrojíme a zbavíme jádřinců. Zakapeme je citronovou šťávou a urovnáme do zapékací mísy.

2

Důlky po jádřincích naplníme meruňkovou marmeládou a přikryjeme sýrem nakrájeným na plátky. Podlijeme vínem a přidáme vločky másla.

3

Hrušky zapékáme v mírně vyhřáté troubě nebo pod grilem 5-10 minut.

4

Dezert podáváme teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept