Jednoduchý recept

Snapper s černou fazolovou omáčkou

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36432

Ingredience

2 kávová lžička Cukr moučkový
2 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
2 kávová lžička Olej sezamový
2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 ks Paprika červená
1 ks Pórek
2 polévková lžíce Sherry brandy
900 g Snapper
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 393kJ
6% Sacharidy 21 g
6% Tuky 4 g
24% Sodík 474 mg
88% Bílkoviny 49 g

Snapper s černou fazolovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

V tekoucí vodě opláchneme vykuchanou rybu zevnitř i zvenčí. Uděláme do masa 3 šikmé zářezy, vnitřek ryby vytřeme rozetřeným česnekem.

2

Smícháme solamyl, omáčku z černých fazolí, sójovou omáčku, sezamový olej, sherry a cukr.

3

Rybu dáme do zapékací mísy a zalijeme omáčkou. Posypeme nasekaným pórkem a paprikou pokrájenou na proužky.

4

Zapékací mísu dáme do vodní lázně, zakryjeme a vaříme 10 minut.

5

Poté ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept