Jednoduchý recept

Špagety s tuňákem a petrželkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36439

Ingredience

60 g Ančovičky konzervované
1,5 dl Jogurt bílý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2,5 dl Olej olivový
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
200 g Tuňák v oleji
500 g Špagety

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 049kJ
15% Sacharidy 55 g
61% Tuky 46 g
22% Sodík 440 mg
36% Bílkoviny 20 g

Špagety s tuňákem a petrželkou postup přípravy receptu:

1

Špagety uvaříme ve velkém hrnci s osolenou vodou a olejem, poté je scedíme a vrátíme do hrnce. Přidáme máslo a promícháme se špagetami a udržujeme v teple.

2

Z tuňáka odstraníme všechny kostičky a maso rozdělíme na vrstvičky. Do mixéru dáme tuňáka s ančovičkami, petrželkou, olivovým olejem a rozmixujeme dohladka. Přidáme jogurt, osolíme a opepříme a pár vteřin mixujeme.

3

Nahřejeme 4 talíře, špagety přelijeme omáčkou a promícháme.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept