Jednoduchý recept

Grilovaný tuňák s citronem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 134 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 14 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36465

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Cukr moučkový
1 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 polévková lžíce Omáčka sójová
4 plátek Tuňák obecný
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 726kJ
1% Sacharidy 5 g
9% Tuky 7 g
3% Sodík 67 mg
43% Bílkoviny 24 g

Grilovaný tuňák s citronem postup přípravy receptu:

1

Do mělké mísy vložíme plátky z tuňáka. Smícháme v misce worcester, sójovou omáčku, cukr, olej a hořčici. Plátky z tuňáka polijeme marinádou. Obracíme je opatrně v marinádě, aby se celé pokryly.

2

Zakryjeme mísu a dáme vychladit do lednice na 2 hodiny.

3

Poté marinované plátky grilujeme po obou stranách 7 minut. Jednou je obrátíme a potíráme zbytkem marinády.

4

Ozdobíme citronem a podáváme.

Poznámka

Citron na ozdobu nakrájíme na klínky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept