Jednoduchý recept

Drůbeží játra na kachním sádle s vodním špenátem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36466

Ingredience

2 ks Chilli paprička
200 g Játra drůbeží
4 polévková lžíce Kachní sádlo
1 ks Limetka
4 polévková lžíce Omáčka rybí
2 ks Paprika červená
500 g Sójové výhonky
2 ks Česnek
1000 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 672kJ
8% Sacharidy 28 g
30% Tuky 23 g
39% Sodík 789 mg
60% Bílkoviny 34 g

Drůbeží játra na kachním sádle s vodním špenátem postup přípravy receptu:

1

Drůbeží játra zbavíme blan, játra omyjeme a necháme osušit. Potom je nakrájíme na malé kousky. Vodní špenát opláchneme, papriku omyjeme, zbavíme je zrníček a dužinu nakrájíme na kousky. To samé s chilli papričkami, ty nakrájíme na tenká kolečka. Stroužky česneku jemně rozdrtíme.

2

Kachní sádlo rozehřejeme a prudce v něm osmahneme drůbeží játra. Potom játra ochutíme rybí omáčkou a přidáme nakrájené papriky.

3

Dále ke směsi přidáme sójové výhonky a vše zlehka promícháme a prohřejeme.

4

Nakonec přidáme špenát, který krátce podusíme, přidáme chilli papričky, aby měla směs pikantní chuť. Před podáváním pokapeme šťávou z limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept