Jednoduchý recept

Indická vepřová korma

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3647

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
300 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kardamom
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kg Vepřová plec
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 767kJ
4% Sacharidy 13 g
41% Tuky 31 g
6% Sodík 115 mg
41% Bílkoviny 23 g

Indická vepřová korma postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky. Přidáme nakrájenou a oloupanou cibuli a česnek, lžičku kardamomu, koriandru, sladké papriky, půl lžičky zázvoru a pepře, hořčici a olej. Promícháme a necháme 20 minut odležet.

2

Poté přidáme jogurty a v chladu necháme odpočívat do druhého dne.

3

Směs dáme na pánev a dusíme za občasného míchání, dokud maso nezměkkne.

4

Jogurtová omáčka zhnědne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept