Recept

Drůběží játra se šalotkou a sójovými klíčky

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36471
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Česnek
500 g Játra drůbeží
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka Hoisin
5 ks Šalotka
200 g Sójové výhonky
30 g Špenát listový čerstvý
0,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 832kJ
13% Sacharidy 47 g
19% Tuky 14 g
13% Sodík 267 mg
63% Bílkoviny 36 g

Drůběží játra se šalotkou a sójovými klíčky postup přípravy receptu:

1

Drůbeží játra zbavíme blan, nakrájíme na kostky a vypereme. Potom játra necháme okapat. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky, očištěné šalotky na malé kousky nebo kolečka. Špenát opláchneme a necháme oschnout.

2

Na rozpáleném oleji osmahneme šalotku a česnek. V pánvi je necháme, dokud nebudou mít zlatavé zabarvení. K osmažené zelenině přidáme drůbeží játra. Játra osmahneme zprudka a přidáme k nim sójové klíčky. Směs ochutíme omáčkou hoisin a zlehka promícháme.

3

Jako poslední přidáme listy špenátu. Vše podlijeme troškou vody a pár minut podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept