Jednoduchý recept

Kořeněný pikantní pstruh

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36480

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Fenyklová semínka
0,5 kávová lžička Garam masala
60 g Hrozinky
1 kávová lžička Kmín mletý
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
800 g Pstruh
0,5 kávová lžička Sůl
1,5 dl Vývar rybí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 373 kcal
Kilojoule 1 562kJ
4% Sacharidy 16 g
20% Tuky 15 g
16% Sodík 325 mg
77% Bílkoviny 43 g

Kořeněný pikantní pstruh postup přípravy receptu:

1

Kůži ryb nařízneme na více místech po obou stranách.

2

V misce smícháme citronovou šťávu, koriandr, kmín, sůl a pepř. Do velké mísy položíme pstruhy, polijeme je marinádou a necháme marinovat 40 minut, průběžně je několikrát obrátíme.

3

Ve woku rozehřejeme olej, osmahneme na něm semínka fenyklu. Přidáme rozetřený česnek, rybí vývar, rajčatový protlak a poté směs přivedeme k varu. Vložíme sultánky, garam masalu a pstruhy s marinádou, pod pokličkou vaříme 10 minut.

4

Okamžitě podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept