Recept

Karbanátky ze skopového masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36484
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Brambory vařené
3 stroužek Česnek
2 dl Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
500 g Skopová plec
200 g Strouhanka
7 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 853kJ
7% Sacharidy 25 g
42% Tuky 31 g
39% Sodík 787 mg
25% Bílkoviny 14 g

Karbanátky ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Skopové maso, cibuli a uvařené brambory semeleme na masovém strojku, přidáme prolisovaný česnek, vejce, koření a sůl, důkladně promícháme a necháme pár minut uležet.

2

Na vále posypaném strouhankou z hmoty vytvarujeme menší karbanátky, které osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova a ihned podáváme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept