Recept

Pánev s chřestem a humrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 36508
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

500 g Chřest bílý
1 kostka Cukr kostkový
700 g Humr
1 kávová lžička Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
300 g Omáčka bešamelová
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
2 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 561kJ
15% Sacharidy 54 g
27% Tuky 20 g
109% Sodík 2 g
93% Bílkoviny 52 g

Pánev s chřestem a humrem postup přípravy receptu:

1

Humra ponoříme na 5 minut do teplého korýšového vývaru a ochutíme pepřem a solí, necháme vychladnout.

2

Očištěný chřest uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru, po uvaření ho necháme vychladnout a v utěrce ho promneme, abychom ho zbavili posledních zbytků vody.

3

Poté humra vyloupeme a humrové masíčko nakrájíme na kolečka. Potom humří kolečka orestujeme na pánvi v olivovém oleji. Chřest a humří maso naskládáme na nahřáté talíře a zalijeme koupenou bešamelovou omáčkou, kterou připravíme podle návodu. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept