Recept

Paštika z koňského masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 36541
Kategorie: Paštiky, Aspiky, Teriny

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 329kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
21% Sodík 425 mg
52% Bílkoviny 29 g

Paštika z koňského masa postup přípravy receptu:

1

Koňské maso omyjeme, vložíme do hrnce s vodou, přidáme bobkový list, petržel a pozvolna vaříme, až je maso měkké.

2

Mezitím uvaříme oloupané brambory a na sádle osmažíme cibuli nadrobno.

3

Vařené maso, brambory, petržel a cibuli i s tukem semeleme na masovém strojku, osolíme a okořeníme. Důkladně promícháme a napěchujeme do máslem vymazané formy.

4

Paštiku pečeme asi 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept