Jednoduchý recept

Pohanková kaše se smetanou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 36549

Ingredience

20 g Pažitka
300 g Pohanka
100 g Slanina vepřová
150 ml Smetana 16% (pochoutková)
10 g Sůl
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 899kJ
15% Sacharidy 53 g
27% Tuky 21 g
59% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Pohanková kaše se smetanou postup přípravy receptu:

1

Pohanku spaříme horkou vodou, důkladně propláchneme studenou vodou, vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a pozvolna vaříme asi 20 minut.

2

Pohanku scedíme, vmícháme do ní smetanu a kaši rozdělíme na talíře. Porce ještě posypeme posekanou pažitkou.

3

V pánvi rozškvaříme slaninu a každou porci slaninou přelijeme.

4

Kaši podáváme horkou jako hlavní chod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept