Jednoduchý recept

Pohankové karbanátky s uzeným masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 36556
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

20 g Česnek
100 g Cibule
4 g Majoránka
100 g Mouka pšeničná hladká
30 g Mouka pšeničná hrubá
3 g Pepř černý mletý
300 g Pohanka
50 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
200 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 841kJ
18% Sacharidy 64 g
51% Tuky 38 g
41% Sodík 813 mg
25% Bílkoviny 14 g

Pohankové karbanátky s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Pohanku propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do hrnce s osolenou vroucí vodou, vaříme 20 minut doměkka, scedíme a necháme okapat.

2

Na masovém strojku spolu umeleme uvařenou pohanku, cibuli a uzené maso. Vše vložíme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, mouku, sůl, pepř, vejce, majoránku a vypracujeme těsto.

3

Z těsta tvarujeme karbanátky, které obalíme v hrubé mouce a usmažíme v rozpáleném sádle dozlatova.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo jen s hořčicí a chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept