Jednoduchý recept

Koňský biftek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 36559
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
40 ml Citronová šťáva
1000 g Koňské maso
30 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
3 dl Olej olivový
1 dl Olej rostlinný
100 g Petržel kořen
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 781 kcal
Kilojoule 3 268kJ
2% Sacharidy 9 g
140% Tuky 105 g
31% Sodík 629 mg
66% Bílkoviny 37 g

Koňský biftek postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do nádoby, obložíme nastrouhanou kořenovou zeleninou, cibulí, bobkovým listem a zalijeme olivovým olejem s citronovou šťávou.

2

Naložené maso nakrájíme na jednotlivé porce, naklepeme, těsně před smažením osolíme a obalíme v hladké mouce.

3

Opékáme na rozpáleném oleji s máslem.

Poznámka

Maso je nutné naložit na 2 dny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept