Jednoduchý recept

Krůtí maso s hráškem a čínským zelím

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36585
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
200 g Hrášek
1 polévková lžíce Kari listy
5 ks Koriandr čerstvý
500 g Krůtí prsa
300 g Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej rostlinný
300 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 364kJ
5% Sacharidy 17 g
247% Tuky 186 g
7% Sodík 148 mg
58% Bílkoviny 33 g

Krůtí maso s hráškem a čínským zelím postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsíčka omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky a naložíme do ostré fazolové omáčky. Maso marinujeme 15 minut.

2

Tuto dobu využijeme k přípravě zeleniny. Zeleninu opláchneme a pokrájíme. Mrkev na tenká kolečka, listy z čínského zelí na nudličky. Košťál z čínského zelí používat nebudeme. Hrachové lusky vypereme a podle velikosti nakrájíme. Listy koriandru vypereme a necháme okapat.

3

Na polovině rozpáleného oleje nejprve osmahneme zeleninu – mrkev, hrášek a čínské zelí. Po krátkém osmažení zeleninu dáme ven z pánve.

4

Na druhé polovině oleje osmažíme lístky kari a na lístky vložíme marinované krůtí maso. Smažíme, dokud maso nezměkne. Vrátíme zpět do pánve osmaženou zeleninu a lístky koriandru. Směs krátce promícháme a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept