Jednoduchý recept

Pikantní křepelčí prsíčka

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36588

Ingredience

300 g Křepelka
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka rybí
1 polévková lžíce Pasta Sambal Oelek
500 g Zelí hlávkové bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 807kJ
2% Sacharidy 8 g
13% Tuky 10 g
9% Sodík 186 mg
32% Bílkoviny 18 g

Pikantní křepelčí prsíčka postup přípravy receptu:

1

Připravíme křepelčí maso, které opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Maso budeme marinovat v rybí omáčce nejméně 15 minut. Tento čas využijeme na přípravu česneku, který oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Bílé zelí rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na nudličky, košťál nepoužijeme.

2

Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme marinované křepelčí maso. Opečené maso vyjmeme z pánve.

3

Jako další v oleji osmažíme česnek s pastou sambal.

4

Po krátkém osmažení do česneku přidáme pokrájené zelí a obojí dále smažíme. Když zelí změkne, přidáme zpět do woku osmažené maso a promícháme. Ještě vše krátce prohřejeme.

Poznámka

K dochucení a zdobení můžeme použít bylinky rau om.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept