Jednoduchý recept

Krůtí maso s houbami a šalotkou

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36603

Ingredience

1,5 kávová lžička Cukr palmový
500 g Krůtí prsa
1 polévková lžíce Olej palmový
2 polévková lžíce Tamarindová pasta
200 g Ucho Jidášovo
300 ml Voda pitná
4 polévková lžíce Výhonky Alfalfa - vojtěškové klíčky
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 763 kcal
Kilojoule 3 193kJ
32% Sacharidy 115 g
46% Tuky 34 g
10% Sodík 199 mg
133% Bílkoviny 75 g

Krůtí maso s houbami a šalotkou postup přípravy receptu:

1

Do vody namočíme jidášovo ucho. Krůtí prsa vypereme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Šalotku očistíme a nakrájíme na tenká kolečka.

2

Ve woku rozpálíme palmový olej a osmažíme na něm krůtí maso. K osmaženém masu přidáme šalotku a doměkka povaříme.

3

Do osmaženého masa přidáme palmový cukr, tamarindovou pastu a podlijeme vodou. Směs promícháme a povaříme.

4

Jako poslední přidáme okapané a pokrájené houby. Vše spolu smažíme, dokud se šťáva neodpaří.

5

Před servírováním jídlo posypeme výhonky alfalfa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept