Jednoduchý recept

Zelná polévka s těstovinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 36612

Ingredience

5 dkg Anglická slanina
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
150 g Těstoviny Farfalle
1 l Vývar drůbeží
1 ks Zelí hlávkové bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 114kJ
13% Sacharidy 47 g
14% Tuky 11 g
41% Sodík 829 mg
22% Bílkoviny 12 g

Zelná polévka s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Zelí omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké proužky.

2

V hluboké pánvi rozpálíme olej a osmažíme na něm česnek, slaninu a zelí.

3

Poté přidáme vývar a dochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme asi 30 minut.

4

Přidáme těstoviny, zamícháme a vaříme dalších 15 minut.

5

Polévku servírujeme do připravených talířů a před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept